Киноманите могат да бъдат много доволни — HBO Max идва в България!

...
Киноманите могат да бъдат много доволни — HBO Max идва в България!
Коментари Харесай

HBO Max идва в България през 2022 г.

Киноманите могат да бъдат доста удовлетворени — HBO Max идва в България! Не през това лято, не и тази есен, както чакахме, а някъде през 2022 година, само че все пак… Това е чудесна вест за всички, които обичат да гледат филми от всички жанрове, в чудесно качество, без забавяне, преведени на български език (за разлика да вземем за пример от каталога на Netflix), и да имат огромен избор.

След като за малко повече от година завладя Северна и Южна Америка, на 26 октомври стрийминг платформата започва десант и в Европа. HBO Max ще дебаркира първо в Испания, Андора, Швеция, Дания, Норвегия и Финландия. Навлизането в България и още 12 страни от централната част на континента, както и в Португалия, е планирано за 2022 година Новата стрийминг платформа на Warner Media ще замени HBO Gо. 

Функционалностите, наличието, ценовите параметри и други нови детайли, съпътстващи идването на HBO Max, ще бъдат представени в Европа на 26 октомври на виртуално събитие, отворено за достъп и с локализация на съответния език за всяка територия, в това число на български.

Но за наличието, още от в този момент можем да кажем, че HBO Max ще предложи един цялостен нов свят от висококачествено забавление с филмите и героите на Warner Bros., HBO, DC, Turner Classics, Cartoon Network и отличените с доста награди оригинални продукции на HBO и Max от Съединени американски щати и останалия свят. Цялото това съдържание ще бъде налично за първи път на една платформа в Европа.

Шефът на HBO Max International Йоханес Лархер дефинира момента като исторически, „ защото филмите и  сериалите на Warner Media като „ Хари Потър “, „ Игра на тронове “ и „ Теория за огромния гърмеж “ са обичани и предпочитани от феновете в цяла Европа, а HBO Max е основана, с цел да им обезпечи най-интуитивното и комфортно изживяване при гледането на тези и още много други заглавия с разнообразно жанрово наличие ". 

През май тази година HBO Max отпразнува своята първа година в Съединени американски щати, а през юни започва и в 39 територии в Латинска Америка и Карибите. За това време, през която стрийминг платформи като Netflix и Disney+ направиха всичко допустимо да ни забавляват, HBO Max предложи богат избор от екшън и хорър филми и сериали, някои от най-амбициозните научнофантастични поредици на годината, реставрираните класики и супергерои… Сериалите лично произвеждане на HBO като, „ Чернобил “, „ Игра на тронове “, „ Сексът и градът “, „ Семейство Сопрано “, „ Наркомрежа ” са сред най-хубавите в цялата история на малкия екран.

Онлайн стрийминг платформата HBO Max ще бъде достъпна както за нови клиенти, по този начин и за настоящите клиенти на HBO в България, ползващи все още услугата HBO Gо с пряк абонамент или в пакет на сътрудници. 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР